Κόσμος

Aronian Vs Ding

Στο τελικό του FIDE World Chess Cup 2017 που διεξάγεται στο Tbilisi της Γεωργίας, θα βρεθούν αντιμέτωποι οι GM's Levon Aronian από την Αρμενία και Liren Ding από την Κίνα. Σήμερα, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 15:00 τοπική ώρα θα διεξαχθεί ο 1ος γύρος.

Στην πρωτεύουσα της Γεωργίας το Tbilisi διεξάγεται αυτές τις μέρες το FIDE World Chess Cup 2017 στα πλαίσια του World Championship Cycle 2016-2018. 128 σκακιστές βρέθηκαν στην εκκίνηση του παγκοσμίου κυπέλλου και με αγώνες νοκ-άουτ καταλήξαμε στο ζευγάρι του τελικού, τον Αρμένιο GM Levon Aronian και τον Κινέζο GM Liren Ding. Οι δυο τους έχουν ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο τουρνουά των Διεκδικητών, από το οποίο θα προκύψει αυτός που θα αναμετρηθεί με τον Magnus Carlsen για την ανάδειξη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή 2018.

Ο τελικός νικητής θα προκύψει ύστερα από ματς 4 παρτίδων. Η πρώτη παρτίδα του ματς αρχίζει σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 15:00 τοπική ώρα. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά το τέλος και των 4 παρτίδων, θα ακολουθήσουν παρτίδες rapid και blitz.

Τις παρτίδες μπορείτε να τις παρακολουθείτε live με video και ανάλυση από GM από το https://tbilisi2017.fide.com/live-games/ ή από το https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/tbilisi-fide-world-cup-2017/7/1/1.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο https://tbilisi2017.fide.com/.

Οι φωτογραφίες είναι της ©Anastasia Karlovich.

Εκτύπωση Email