23ο Όπεν Ηρακλείου - Athens Challenge 2020

23o Όπεν Ηρακλείου - Athens Challenge 2020

Η Σκακιστική Επικοινωνία προκηρύσσει το 23o Διεθνές Όπεν Ηρακλείου" Athens Challenge 2020"

Tο τουρνουά θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ηλέκτρα Αποστόλου" του Δήμου Ηρακλείου Αττικής το διάστημα 13-21 Ιουνίου 2020 και θα καλυφθεί από το skaki.gr

Athens Challenge 2020...

43η Σκακιστική Ολυμπιάδα

Στο Μπατούμι της Γεωργίας θα φιλοξενηθεί η 43η Σκακιστική Ολυμπιάδα το διάστημα 23 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου 2018. 

περισσοτερα...

Athens Challenge 2019 - Προσεχώς!!

Δείτε το βιντεάκι για το 21ο Όπεν Ηρακλείου Athens Challenge 2019 και ....προσδεθείτε.

περισσοτερα...

ATHENS CHALLENGE AUTUMN 2018 u1600

H Σκακιστική Επικοινωνία σας προσκαλεί 23 Σεπτεμβρίου - 21 Οκτωβρίου στο Athens Challenge Autumn 2018 u1600, ένα τουρνουά 5 γύρων για σκακιστές με ΕΛΟ μικρότερο του 1600 είτε διεθνες είτε ελληνικό

περισσοτερα...

Έναρξη μαθημάτων με τον GM Χρ. Μπανίκα

Την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 στο εντευκτήριο της Σκακιστικής Επικοινωνίας, Πολυτεχνείου και Χαράς 12 στο Ηράκλειο Αττικής, αρχίζουν οι προπονήσεις με τον GM Χρίστο Μπανίκα. Οι δηλώσεις συμμετοχής συννεχίζονται.

περισσοτερα...

Πρώτος ο Μπανίκας στη Παλαιόχωρα

Την πρώτη θέση στο 11ο Διεθνές Τουρνούα Παλαιοχώρας 2018 κατέλαβε ο GM Χρίστος Μπανίκας.

περισσοτερα...

6η θέση στην Ελλάδα η Επικοινωνία

Την 6η θέση στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της α’ Εθνικής κατέλαβε η Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου.

περισσοτερα...

21o Όπεν Ηρακλείου - 6ος γύρος

Γιώργος Παπαδόπουλος εναντίον GM Monchil Nikolov και ΙΜ Viacheslav - GM Βασίλης Κοτρωνιάς τα δύο σημαντικότερα ζευγάρια του 6ου γύρου.

περισσοτερα...

21o Όπεν Ηρακλείου - 5ος γύρος

Με ενδιαφέρον εξελίσσεται ο 5ος γύρος του 21ου Όπεν Ηρακλείου. Τις 5 παρτίδες μπορείτε να τις βλέπετε live από εδώ

περισσοτερα...

21o Όπεν Ηρακλείου - 3ος γύρος

O GM Βασίλης Κοτρωνιάς, ο FM Βασίλης Κοτρώτσος και ο Γιάννης Εργαζάκης είναι οι μοναδικοί σκακιστές με 3 νίκες στους πρώτους 3 γύρους.

περισσοτερα...

Έναρξη του τουρνουά από το Δήμαρχο Ηρακλείου

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος έδωσε την έναρξη του τουρνουά και βράβευσε τους 10χρονους σκακιστές του συλλόγου μας για την 1η θέση στην Αττική

περισσοτερα...

Όλα έτοιμα!

Όλα έτοιμα για την έναρξη του 21ου Όπεν Ηρακλείου "Athens Challenge 2018". Οι συμμετοχές πλησιάζουν τις 220! Πρόκειται για το ισχυρότερο τουρνουά που διαξάγεται στην Αττική τα τελευταία χρόνια.

περισσοτερα...

Την Τρίτη 10 Ιουλίου αρχίζει το Πρωτάθλημα της α' Εθνικής και άπαντες στην Επικοινωνία είναι έτοιμοι για το Ρίο.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου θα συμμετέχει στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της α' Εθνικής. Φέτος η ομάδα μας ξεκινάει από την 10η θέση, σύμφωνα με το μέσο όρο των σκακιστών της βασικής σύνθεσης, και στόχος μας είναι να πάμε λίγο καλύτερα από πέρσι.

Ο GM Χρίστος Μπανίκας έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 1ης σκακιέρα και να οδηγήσει την ομάδα σε μία ακόμη επιτυχία. Μαζί του ο Αιγύπτιος με Γαλλικό διαβατήριο Sammy Shoker που θα παίζει ακριβώς δίπλα του στη 2η σκακιέρα, ενώ στη γυναικεία σκακιέρα θα αγωνιστεί και πάλι η Karina Szczepkowska. Από κει και πέρα η ομάδα διαθέτει 3 από τους καλύτερος έφηβους αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τους: Χρήστος Αλεξιάδη, Νίκο Καρούσο Θεοδωράκη και Γιάννη Εργαζάκη, οι οποίοι μαζί με τον έμπειρο Ηλία Πετράκη, αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Για πρώτη φορά με την ομάδα στην α' Εθνική αναμένεται να αγωνιστούν οι δυο νεάνιδες από τη Θεσσαλονική η Μαρία Νικολαϊδου και η Μαρία Μπατσόλη, καθώς και οι Αναστάσης Κουκάς και Ερνέστος Πιλάλης.  

Καλή Επιτυχία!